YENGEÇ Burcu – Kendinizi Ne Kadar Tanıyorsunuz?

0
157

Herkesin yaşantısında ayın derin duygularına yer olması gerektiğine inanmaktasınız tabii. Böyle duyarlı, romantik biri olduğunuz için de dünyada etkileyemeyeceğiniz bir hayallerinizin sevgilisi bulunmayacağı kanısındasınız. Fakat bir dakika durun. Siz daima duygularına kapılarak hüzünlenen, görmek istemediği bir şey veya biri olduğunda Yengeç kabuğuna gizlenen bir tip olarak biliniyorsunuz. Bu arada sevdikleriniz aşırı bağlandığınız, onlara sıkıcı sarıldığınız ve karamsarlaştığınızda da tam anlamıyla iç sıktığınız da malum!

Sizin yöneticiniz olduğu için böyle değiştiğinizi söylemekle bu işten kurtulamazsınız. Çünkü bütün bunları daha önce de duyduk. Hem her Yengeç böyle içine kapanıp karamsarlaşmaz. İsterseniz duygularınızı kolaylıkla kontrol edebilirsiniz. İşte bu yüzden olumsuz duygulardan nefret eden birini seviyorsanız ve böyle birini elde etmek istiyorsanız hemen bu huylarınızdan vazgeçin.

Yengeç Burcu

Hoş bir yanınız var. Sevdiğiniz zaman hayallerinizdeki kimseyi mutlu etmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Siz Zodyak’ın yuvayı temsil eden burcusunuz. Erkek ve dişi Yengeçler eşlerine sıcak bir yuva sağlamayı isterler.

Siz güvende olmayı istemektesiniz. İleride kara günlerle karşılaşacağınızı düşünerek para biriktirmeye çalışıyorsunuz. Eğer yükselen burcunuz İkizler değilse flört etmekten de hoşlanmıyorsunuz.

İnanılmayacak kadar romantiksiniz. Geçmişi anımsamanıza neden olan aşk mektuplarını, küçük armağanları atmaya kıyamıyorsunuz. Fakat bu konuda çok dikkatli olmalısınız. Gerçekten kıskanç bir sevgiliniz olursa anılar yüzünden gereksiz sonuçlar çıkabilir.

Her zaman duygulu, sevgi dolu kalmalısınız. Bunlar acı gerçeklerle dolu dünyada birer lütuf sayılırlar. Yalnız bu tatlı duygular yüzünden bazen üzülebileceğinizi de unutmamalısınız. Aşırı duyarlılığınız yüzünden size uygun olmayan birini de sevebilirsiniz. Belki de onun hatalarını düzeltebilecek tek kişi olduğunuza, onu başka yöne çekip çok daha mutlu bir yola çıkartabileceğinizi düşünebilirsiniz. Bu yüzden acı duyup mutsuz olabilirsiniz.

Yengeçlerin çoğu aynı anda anne, baba ve sevgili olmaya kalkarlar. Bütün bunları bir arada başaramayınca da yalnız kalıp içlerine kapanırlar.

Size yuvada da aşkta da denginiz olan biri gerekmektedir. O da sizin gibi güçlü biri olmalıdır. Her şey alt üst olduğunda omuz omuza verip dayanabilmelisiniz. Üzüldüğünüz zamanlarda da o sizi teselli edip güldürebilmelidir. Buna karşılık siz de hayallerdeki mükemmel sevgili olacak ve ondan, hiç ayrılmayacaksınız. Şimdi diğer burçlarla ilişkilerden söz edelim.

YENGEÇ VE KOÇ

Koç, size her şeyi unutturabilir. Bulutların üstünde dolaştığınızı sanabilirsiniz! Ancak bunun için hazır olduğunuza da inanmalısınız. Siz ilişkinin yavaş yavaş gelişmesini istersiniz. Fazla ihtiras sizi şaşırtabilir fakat bu aynı zamanda sizi çok da canlandırabilir.

YENGEÇ VE BOĞA

Bu gerçekten rahat, sıcak bir ilişkidir. Birbirinize çok lezzetli yemekler yapabilirsiniz. Karşılıklı anlayış ve güvenle birbirinize daha da bağlanabilirsiniz. Zamanla gelişecek ilişki ömürlü de olabilir.

YENGEÇ VE İKİZLER

İkizlerin konuşmasını çok beğeneceksiniz. Önün sözleri sayesinde eşsiz biri olduğunuza da inanacaksınız. Ancak İkizler burcundan olan hayallerinizin sevgilisi eski bir arkadaşınızla hafif bir flörte girişirse sakın surat etmeye kalkmayın

YENGEÇ VE YENGEÇ

Sonunda yuvada gerçek mutluluk! İkiniz de okşanmaktan, sevilmekten hoşlanırsınız. Pek çok geceler evinizde birbirinize sarılarak mutlu olabilirsiniz. Birbirinizi dış dünyadan koruyabilirsiniz. Yalnız dolunayda dikkatli olun. Dolunay sinirlerinizi gerebilir!

YENGEÇ VE ASLAN

Siz sevmeyi arzularken Aslan bunu açıkça ister. Yalnız kendini beğenen Aslan’ın ileri gitmesine, sizi ezmesine izin vermeyin. Zaten hayallerinizdeki bu sevgili çok ileriye gidecek olursa siz de bir Aslan gibi emirler vermesini bilirsiniz!

YENGEÇ VE BAŞAK

Çok yumuşak ve duvarlı olduğunuz için Başağın tutuculuğu sizi tuhaf etkileyebilir. Ancak bu durumda fazla tepki göstermemelisiniz. Yalnız tatsız bir havada olduğunuzda Başağın sizi eleştirmesine de ses çıkarmamalısınız. Bu durumda onu suçlamamalısınız. Birbirinizi biraz daha anlamaya çalışmalısınız.

YENGEÇ VE TERAZİ

Bu çiftin sevgi ve mutluluk içinde yaşamaları gerekir. Fakat kararsız Terazi’yi de uygun taktikle etkilemeniz onun hayallerindeki sevgili olduğunuza inanmasını sağlamanız gereklidir. Bunu pek zaman geçirmeden yapmalısınız.

YENGEÇ VE AKREP

Seks konusunda çok iyi anlaşacağınızdan kuşku yoktur. Yalnız birbirinizi daha iyi anlamaya çalışmalısınız. Siz sevdiğinizi benimsersiniz ve Akrep’te çok kıskançtır. Ne yaparsanız yapın ama Akrep’in sizi iğnelemesine fırsat vermeyin.

YENGEÇ VE YAY

Yayın bağımsızlığına çok düşkün olduğunu düşünerek ondan vazgeçmemelisiniz. Hayallerinizdeki sevgilinin tam anlamıyla size bağlanmasını istiyorsunuz. Yay burcundan biri de hayallerinizdeki sevgili olabilir. Uygun biri onu kendine bağlayacaktır. Zaten neden o siz olmayasınız?

YENGEÇ VE OĞLAK

Zıt burçların güvenliğe büyük önem veren insanlarısınız. Oğlağın, çok derinlere gömülü duygularını anlayabilir, onun kalbine girebilirseniz birlikte çok mutlu olabilirsiniz.

YENGEÇ VE KOVA

Belki de Kova tipine bakarak ve yapacağı belli olmayan, kurallara uymayan bir sevgili yerine iyi bir dost istediğinizi düşündünüz. Ancak aşkın Kova burcu tipi gibi soğukkanlığı ve kayıtsız birini bile değiştireceğini unutmamalısınız.

YENGEÇ VE BALIK

Yaşam sadece birlikte güneşin batışını seyretmekten ibaret olsaydı Balık’tan daha iyi bir sevgili bulamazdınız. Fakat fazla hayal de tehlikelidir. Hayallerinizdeki sevgili olan Balık tipini ikinize yetecek kadar akılcı olduğunuza inandırmalısınız… Zamanı gelince de bunu kanıtlayabilmelisiniz!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here