2015 Yazının Trend Bikini Modelleri

0
706

2015 bikini modelleri aracılığı ile farklılık yaratmak isteyenlerdenseniz doğru adrestesiniz. Sizlere önereceğimiz özel kombin planlamaları aracılığı ile hayal ettiğiniz kombin dünyasına merhaba diyebilirsiniz.

Daha önce de 2015 Plaj Modası Trendleri konusunda straplez ve baskılı bikini modellerinin yazın trendlerinden olduğundan bahsetmiştik. Bu sefer bikini konusunu genel olarak ele alarak farklı markaların bikini modellerini de görsellerle örnekleyerek sizlere sunuyor. Bakalım içlerinden sizin de favori bikini modeliniz çıkacak mı?

Etekli Bikini Modelleri

Etekli Bikini Modelleri
Etekli Bikini Modelleri

 

Eğer basen bölümünden şikayet eden bayanlardansanız kloş etek platformu aracılığı ile desteklenerek hazırlanılan bikini modelleri ile tanışabilirsiniz. Vücut hatlarınızın kusursuz görünmesine imkân tanıyan bu tarz bikini modelleri aynı zaman da farklılığın elde edilmesi adına da oldukça idealdir.

Asimetrik Desenli Bikini Modelleri

Asimetrik Bikini Modelleri
Asimetrik Bikini Modelleri

Plajların vazgeçilmezi olarak değerlendirilen asimetrik desenli bikini modelleri de sene oldukça moda. Bu tarz bikini modellerini fazla detaya sahip olmayan aksesuarlar aracılığı ile destekleyerek hazırlayabilirsiniz. Çünkü bu tarz bikiniler hareketli bir yapıya sahip olduğundan dolayı büyük aksesuarlar karmaşıklığın ön plana çıkmasına sebep olacaktır.

Straplez Bikini Modelleri

Straplez Bikini Modelleri
Straplez Bikini Modelleri

Straplez bikini modelleri de bu sene oldukça moda. Farklılığın ön plana çıkması adına oldukça ideal olan straplez bikini modelleri aynı zaman da oldukça kullanışlı yapıya ev sahipliği yapmaktadır. Bu tarz bikini modelleri kusursuz bir şekilde bronzlaşmanıza olanak tanımaktadır.

Esmerler İçin Bikini Modelleri

Gül Kurusu Bikini Modelleri
Gül Kurusu Bikini Modelleri
Kırmızı Bikini Modelleri
Kırmızı Bikini Modelleri
Krem Rengi Bikini Modelleri
Krem Rengi Bikini Modelleri

Eğer esmer tenli bayanlardansanız gül kurusu, kırmızı ve krem renk tonlarına ev sahipliği yapan bikini modellerini tercih edebilirsiniz. Böylelikle ten renginizi ön plana alarak farklılığın elde edilmesine imkân tanıyabilirsiniz.

Püsküllü Bikini Modelleri

 

Püskül detayına ev sahipliği yapan 2015 bikini modelleri aracılığı ile de hayal ettiğininiz görünüme merhaba diyebilirsiniz. Sizler de 2015 bikini modelleri aracılığı tarzınızı ön plana alarak kumsalların tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Baskılı Bikini Modelleri

Baskılı Bikini Modelleri
Baskılı Bikini Modelleri
Tankini Bikini Modelleri
Tankini Bikini Modelleri

Bu yaz da yine hem ucuz hem de trend bikini ya da mayo tercihlerinizi Penti, Kom ve Koton markalarından bulabilirsiniz. Biraz daha gösterişli olsun fiyat ikinci planda kalsın derseniz de; Zeki Triko ve tabi ki Victoria’ a Secret markalarının bikini modellerini inceleyebilirsiniz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here