ASLAN Burcu – Kendinizi Ne Kadar Tanıyorsunuz?

0
130

Siz aşkın gücünü hiçbir zaman aşağı görmezsiniz. Fakat bunun hakkınız olduğuna gerçekten inandığınız için, bazen başınız derde girer, siz şefkat ve aşk isteyerek umutla yalvaracak biri değilsiniz. Siz sadece bunu istersiniz. İşte bu yüzden de bazen çok üzülürsünüz. Özellikle aynı şeyi isteyen başka bir Aslan’la karşılaştığınızda!

Siz çok beğenilen bir kişiliğe sahipsiniz. Ancak sevimli bir kedi gibi tatlı tatlı mırıldanırken, birden kükreyen Aslan’a dönersiniz. Bu yüzden de bazen sizin yanınızda olmak hiç de zevkli değildir. Başkasının yönetimi eline almasına razı olamıyorsunuz ve bu durum da sıkıcı oluyor!

Aslında siz bir lidersiniz tabii. Hepimiz sizin büyük karizma sahibi olduğunuzu da biliyoruz. Eşsiz bir ev sahibi, inanılmayacak kadar sıcak kalpli, cömert bir dost, ateşli ve ihtiraslı bir aşıksınız. Fakat bütün bunlar yeterli değil.

Işıklardan kaçınıp karanlıklara gizlenmenizi söylemiyoruz. Zaten bunu yapamazsınız ama fazla gösterişten kaçınabilirsiniz. İltifat bekleyecek yerde iltifat edebilirsiniz. Ayrıca öyle emirler vermekten de vazgeçmelisiniz. Özellikle dişi bir Aslansanız buna dikkat edin. Aksi halde yakalamaya çalıştığınız erkek kaçabilir.

Hayallerinizdeki sevgili ciddi, ağır başlı, işine düşkün biriyse müsriflikten de vazgeçmeye çalışmalısınız. Yeni bulduğunuz sevgiliyi etkilemek isteyeceksiniz tabii. Ancak bunun için bütün paranızı harcamamalısınız. Sanırım hemen yeni giysiler almaya koşacaksınız. En pahalı parfüm veya after shave’i bulacaksınız. Daha birbirinizi pek tanımadan da pahalı armağanlar seçmeye başlayacaksınız. Bir Aslan’la parası o erlerinden pek çabuk ayrılırlar. Bunu Aslanların yakınları da Aslanın bankadaki hesabına bakanlar da çok iyi bilirler!

Sizin yıldızınız Güneştir. Güneşin güçlü ışınları sizin pırıl pırıl kişiliğinizi kesinlikle etkilemektedir. Siz çok eğlenceli biri olabilirsiniz. Zevklerine düşkün ve yorulmadan eğlenceden eğlenceye koşan, çevresindekileri de neşelendirmeyi seven bir insansınız. Artık parlak kişiliğinizin bile bir armağan sayıldığını anlamanızın zamanı gelmiştir. Sizin burcunuzda doğmuş birinin yakınında olmak eşsiz bir şeydir. Fakat emirler vermeye başlayınca, çevrenizdekilerin acele iş bahane ederek uzaklaştıklarına tanık olabilirsiniz. Bir Aslan olarak her şey sizin elinizdedir. İstiyorsanız lider olun fakat başkaları da size ne yapmanız gerektiğini söylediklerinde tepki göstermeyin. Özellikle onlar haklı olduklarında bunu yapmayın!

ASLAN VE KOÇ

Pek çok bakımdan siz sürünün lideri olabilirsiniz. Dolayısıyla da ilk harekete geçin. Bu kez sakin davranın. Arada sırada sakin olmak, sizin için yararlıdır. Her ikiniz bir araya geldiğinizde çok ateşli bir çift olursunuz!

ASLAN VE BOĞA

Fiziksel bakımdan birbirinize uygunsunuz. Uzun ömürlü bir ilişki istiyorsanız, Boğayla iyi anlaşırsınız. Yalnız hayallerinizdeki Boğa sevgilinizin de hayata neşeli gözlerle bakmasını sağlamalısınız.

ASLAN VE İKİZLER

İkizler güçlü karizmanızın etkisinde kalacaktır ve ustalıkla sevdiğiniz komplimanları yapıp sizi övecektir. Siz de bu sözlere karşılık vermelisiniz. Çünkü aranızdaki gerçek aşk olabilir.

ASLAN VE YENGEÇ

Siz dikkati çeker, ilgi uyandırırken, Yengeç geceleri evde baş başa geçirmenizi isteyecektir. Bu durumda uzlaşmaya gayret etmelisiniz. Bu arada bazen aşırı romantizmin sinirinize dokunduğunu da belli etmemeye çalışın!

ASLAN VE ASLAN

İlgi uyandırmak için birbirinizle yarışmaya kalkmamalısınız! İki Aslan bir araya geldiklerinde dinamik bir ikili oluştururlar. Birbirinizi severseniz eşsiz vakit geçirebilirsiniz. Bu gerçekten çok büyük bir aşktır. Tadını çıkarmaya bakın.

ASLAN VE BAŞAK

Ateşli duygularınızın Başağı korkutup kaçırabileceğini unutmamalısınız. Başlangıçta yoğun duyguları fazla belli etmeyin. Çünkü Başak sizin gibi kendine güvenen biri değildir. Ayrıca her şeyi inceden inceye araştırıp soruşturur ve hemen eleştirir.

ASLAN VE TERAZİ

Terazi sizin için gerçekten de hayallerinizdeki sevgili olabilir. Onun çekiciliğine tutsak olabilirsiniz. Talihiniz de yardım ederse olumlu hareketleriniz sayesinde Terazi de kararsızlığından kurtulur.

ASLAN VE AKREP

Zodyakın bu seks simgesini yönetmeyi başarırsanız, fevkalade olur ama sevgilinizin çok kıskanç olduğunu da aklınızdan çıkarmamalısınız. Sizin çevrenizdekilerle ilgilenmenize dayanamayacaktır. Pek masum bir flört bile Akrep için çok fazladır.

ASLAN VE YAY

Bu iki Ateş burcunun mükemmel karışımı sayılır. Yalnız siz yönetmeye kalkışırsanız ve Yay da tam anlamıyla bağımsız kalmakta ısrar ederse, sorun çıkacaktır. Bu durumda kendinizi daha da çekici yapmak için parlak kişiliğinizden yararlanmalısınız.

ASLAN VE OĞLAK

İşine fevkalade düşkün Oğlağın her şeyi unutmasını sağlamak sizin için zevkli bir oyun olabilir. Ancak Oğlağa gönül verdinizse, Aslanlara özgü müsrüflikten vazgeçmelisiniz. Böylece maddeye ve kurallara bağlı Oğlağın kalbini çalabilirsiniz.

ASLAN VE KOVA

Toplum kurallarına uymayan, kendine özgü fikirleri olan Kova burcu tipiyle çok iyi anlaşabilirsiniz. Kendisi sizin zıt burcunuzdandır. Ancak ömürlü bir ilişki içinde sevişirken de diğer zamanlarda da yönetme isteğinizi kontrol etmelisiniz.

ASLAN VE BALIK

Siz Aslan olduğunuz için iltifattan büyük zevk alırsınız. Bu durumda Balık sizin için fevkalade sayılır. Ancak ikiniz de fazla para harcamaktan zevk alıyorsunuz. Masrafları biraz kısmayı öğrenin. Mutluluk veren aşkınız kadar günlük yaşama da değer verin!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here