2015 Yaz Modası Trendi: Tulum Modelleri

0
571

2015 Yaz tulum modelleri eski yıllardan günümüze kadar kadınlar tarafından her zaman tercih edilen parçalardan olurken her ortam için farklı tasarımları hazırlanmıştır. Yaz tulum modelleri zaman içinde oldukça fazla değişime uğramış fakat tercih edilirliğinden ve şıklığın hiç bir şey kaybetmeden hep trend listesinde yer almıştır. Bayanlar tulum modellerini kumaş özelliklerine göre mevsimsel olarak seçerken günlük, iş ve şık günlerinde kurtarıcı parçalardan olma özelliğini de taşımaktadır. Tek parça oluşları sebebiyle sadece çanta ve ayakkabı ihtiyacı hissedeceğiniz tulumlar kombinde sizi zorlamayacak parçalardandır.

2015 Şort Yaz Tulum Modelleri

En Güzel Yaz Tulum Modelleri

Bayanların tulum modellerini tercih etmelerinin sebebi kolay kombini, çok yönlü olmaları, dişiliği ön plana taşıyan çizgilerde tasarlanmaları ve kusurlarını gizleyen birçok avantajı da beraberinde getiriyor olmasıdır. Bu yaz trend olarak dikkat çeken denim kumaşlarla hazırlanan salopet tarzı tulum modelleri oldukça moda olurken pantolonlu ve şortlu hatta etekli tasarımlarıyla koleksiyonlarda sizleri beklemektedir. Denim kumaşlardan hazırlanan kot tulumlar tercihinize göre plaj ya da günlük olarak kullanımı sizi spor ve enerjik gösterecektir.


2015 Kot Yaz Tulum Modelleri

Tulum modellerinde yeni sezonda dikkat çeken düz renkler bu yaz moda olurken özellikle koyu, canlı, pastel tonlardan metalik gümüş ve altın renkleriyle tasarlanan şık tulum modellerini görmek mümkün olacaktır. Desen çeşitliliğinde ise geometrik, çizgili, puantiye, etnik, çiçek, hayvan desenlerinden yılan, leopar, zebralar kadınlara sunulacaktır.

2015 Desenli Yaz Tulum Modelleri

Yaz Tulumu Modası

Yazlık tulum modellerinde bu yaz kullanılan şık ve sağlıklı kumaşlar arasında pamuk, ipek, saten, şifon, denim ve deriden inanılmaz şık parçalar arasında seçim yaparken zorlanmayacaksınız. Elastik ve hafif kumaşlardan tasarlanan tulum modellerini günlük şık olarak tercih edebilir spor olarak denim, keten pamuklu ve penyeleri kullanabilirsiniz. İnce kumaşlardan tasarlanan ve bol paçalı, spagetti askılı modelleri plaj şıklığınız için tercih edebilirsiniz. Saten, ipek, dantel ve şifon gibi akıcı ve parlak kumaşlardan tasarlanan tulum modellerini ise şık davet ya da düğünlerde kullanmanızı öneririm.

2015 Plajda Yaz Tulum Modelleri

Dar tasarlanan ince deri tulum modelleri kendine güvenen cesur bayanlar için kesinlikle değerlendirmelerini tavsiye ettiğimiz tasarımlardan olurken seksi görünmenin en kolay yollarından biri olacaktır. Tulum modellerinin üst tasarımlarında kolsuz, ip askılı, kısa kollu ve uzun kollular arasından kendi tarzınıza uygun olanı seçebilirsiniz. Tulumların yaka modelleri ise erkek yaka, V yaka, yuvarlak, tek omuz, boyundan bağlama, hayalet ve straplez yaka gibi yakaları kullanan tasarımcılar pantolon modellerinde İspanyol, bol, dar, muz, şalvar tarzı modellerle paçalarda kısa ve uzun modellere yer veriyorlar.

2015 Dar Yaz Tulum Modelleri

Yeni sezon tulum modellerinde dikkat çeken dekoltelerde bayanların çekici görünmelerinde etken olurken özellikle derin V, sutyen ve spagetti askılarla tasarlanan dekoltelerin yanı sıra sırt kesikleriyle tasarlanan tulumlarda bu sezonun favori parçalarını oluşturmaktadır.

2015 Seksi Yaz Tulum Modelleri

Eğer bu yazın trend moda haberleri ilginizi çekiyorsa, daha önce yazmış olduğumuz 2015 Yaz Kalem Etek Modası ve 2015 Plaj Modası Trendleri konularına göz gezdirmenizde fayda var.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here