2015 Yaz Kalem Etek Modası

1
852

2015 Yaz kalem etek modası geçtiğimiz yıl trend listesinin zirvesine oturan tasarımın bu sezonda kadınların favori kıyafetleri arasında yer vermesiyle modasını sürdürecektir. 2015 Yaz kalem etek modası model olarak resmi gibi görünse de artık bayanların günlük giyim tarzına göre tasarlanan tarzları da koleksiyonlarda yer alıyor. Kalem etekler mükemmel bir duruşa sahip olmanızı sağlarken aslında bu eteği giymek için mükemmelde fiziğe sahip olmak gerekiyor. Kalem etekler azıcık bir kusurun dahi belirginleştirdiği tasarımlardan olurken bu etek modelinde mini, midi ve bilek üstü boyları oldukça fazla tasarlanıyor.

2015 Kalem Etek Modelleri - Sokak Modası

Yaz Kalem Etek Modası

Klasik kalem etek modelleri daha çok takım kombinlerinde tercih edilirken iş kıyafetleri arasında kendini gösteriyor. Kalem etek modelini kullanmak için geçtiğimiz yıllardaki tasarımlarında yaş ortalamasının yüksek olması gençlerin gıptayla bakmasını sağlarken bu sezon spor modellerde genç kızlar için tasarlayan modacılar mini modelleriyle karşımıza çıkıyorlar. Spor kumaşlardan tasarlanan kalem etekler en çok kot olarak tercih ediliyor.

2015 Kalem Etek Modelleri - Kot Modası

Şık kalem etek modelleri davetlerde de kullanacağınız tarzda koleksiyonlarda yer alırken tasarımcılar pullu, payetli dantelli ve yanardöner kumaş seçimleriyle bu etekleri daha da dikkat çeker hale getiriyorlar. Klasik takımlarda veya ikili kombinlerde daha çok düz renklerde kullanılan kalem etekler desenli modelleriyle de oldukça ilgi görüyorlar. Puantiye, çiçek, çizi, yılan derisi, leopar tarzı şık desenleriyle klasik modelden biraz uzaklaşarak daha eğlenceli bir havaya dönüşen parçaları da bu sezon tercih edebilirsiniz.

2015 Kalem Etek Modelleri - Desenli Modeller

Yaz Kalem Etekler

Kalem etekler oldukça feminen bir görsellik kazandırırken daha kadınsı ayakkabılarla kombin yapıldığında emin olabilirsiniz ki daha seksi görünmeniz sağlayacaktır. Kalem etek modelinin önemli detaylarından biri olan yüksek bel detayını atlamak elbette olmaz. Bu eteği daha da çekici kılan aslında yüksek bel detayı olurken bayanların ince bellerin sımsıkı ve dar bir şekilde baseni sarmalayan, aşağı daralarak inen bu model tüm gözlerin üzerinizde toplanmasını sağlayacaktır.

2015 Kalem Etek Modelleri - Dar Kesim Modeller

Yüksek bel detaylı kalem eteklerle yapacağınız kombinlerinizde asla üzerini kapatmak için kullanmamanız modacılar tarafından hatırlatılırken mutlaka üst parçalarınızı etek içine yerleştirerek kullanmalısınız. Bu eteklerle bele vurgu yapmak istiyorsanız da kemer detayını kullanabileceğiniz gibi ince ya da kalın tasarımlardan seçerek şık ve çekici görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

2015 Kalem Etek Modelleri - Kemer Modası

1 YORUM

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here