2015′ in Deri Ceket Modası

0
231

Kadınlar arasında son senelerde tekrar trend olan deri montlar, dar bir kot ya da taytla veya salaş bir elbisenin üzerine giyilebilecek kıyafetler arasında ön plana çıkmıştır.Yapay deri fiyatları markalarına göre değişebilir ancak ortalama 90 TL ile 250 TL arasında olurken, gerçek deri fiyatları 500 TL ile !.500 TL arasında değişmektedir. Bakımı oldukça kolay ve oldukça tarz bir kıyafettir.

Deri Ceket Trendleri - 1 Deri Ceket Trendleri - 5

Son derece havalı, karizmatik, hemen hemen her tarz kıyafete uyabilen ve son yıllarda tekrar moda olan bir mont türüdür. 7’den 70’e herkese göre deri ceket bulmak oldukça kolaydır. Bir çok ünlü aktör, şarkıcı, sporcu aklınıza gelebilecek her türlü insanda bulunan ve çok yakışan bir giyim tarzı olmuştur. Genellikle sonbahar aylarında giyim için uygundur ama sıcak yaz günlerinin serin gecelerinde de giyebileceğinizi hatırlatırız.

Deri Ceket Trendleri - 6

Deri Ceket Trendleri - 2

Türkiye’de Derimod, Bershka, Network, Matraş gibi bir çok firma bu ürünleri satarlar, bazıları gerçek deri bazıları yapay olmasına rağmen, her sezon çok fazla alıcısı bulunur. Siyah, kahverengi hatta son zamanlarda mavi, gri gibi bir çok renkte, zımbalı, yandan fermuarlı, motorcu tarzında bir çok farklı seçeneği vardır.

Deri Ceket Trendleri - 3

Deri Ceket Trendleri - 4

Üzerinize ekliyeceğiniz küçük detaylarla örneğin uzun küpe modeli, boynunuza takacağınız bir fular ya da bir kolye ile tarzınızı yansıtabilir ve bu sayede gösterişli, havalı olacağınızdan hiç şüphemiz yok.

Deri Ceket Trendleri  - Rihanna

Rihanna’ da deri ceket seven ünlülerden bir tanesi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here