2015 Yaz Trendi Beyaz Etek Modelleri

0
797

2015 yaz trendi beyaz etek modelleri ile fresh görünüme merhaba demenin tam zamanı. Yaz aylarında en çok tercih edilenlerden biri olan beyaz rengini dilediğiniz renk tonu ile destekleyerek hazırlayabilirsiniz.

Duruluğun ve sadeliğin bir numaralı isimleri arasında yer alan trompet beyaz etek modelleri aracılığı ile trend görünümün elde edilmesine olanak tanıyabilirsiniz. Bu tarz etek modellerini salaş gömlekler aracılığı ile kombin edebilirsiniz. Klasik tarzın bir numaralı isimleri arasında yer alan trompet beyaz etek modelleri, sokak modasının önde gelen isimleri arasında yer almaktadır.


2015 Trompet Beyaz Etek Modelleri

Eğer şıklığı zirveye taşımak isteyenlerdenseniz mini dar beyaz etek modellerine merhaba diyebilirsiniz. Vücut hatlarınızın kusursuz görünmesine olanak tanıyan dar mini etek modellerini göbek üstü bluzlar aracılığı ile kombin edebilirsiniz.

2015 Mini Beyaz Etek Modelleri

Eğer basenlerinizi geri plana almak isteyenlerdenseniz kloş etek modellerini tercih edebilirsiniz. Kloş etek modelleri bacaklarınızı olduğundan daha zayıf göstererek kusursuzluğun elde edilmesine olanak tanıyacaktır.

2015 Kloş Beyaz Etek Modelleri

2012 Yaz Trendi Beyaz Etek Modelleri Kombinleri

Şık görünümü sayesinde tercih edilme sebeplerini artıran beyaz etek modelleri aracılığı ile canlı ve trend bir görünüm elde etmek isteyenlerdenseniz sarı, pembe ve turkuaz renk tonlarına merhaba diyebilirsiniz.

2015 Beyaz Etek Modelleri

Şıklığın vazgeçilmezleri arasında yer alan bu renk tonları cıvıl cıvıl bir görünüm elde etmek isteyenler adına oldukça idealdir. Eğer uyumlu bir kombin elde etmek isteyenlerdenseniz çanta ve ayakkabınızın aynı renk tonlarına ev sahipliği yapıyor olmasına özen göstermelisiniz. Ön plana aldığınız kombinizde sadece beyaz rengini kullanmak isteyenlerdenseniz hareketli yapıya ev sahipliği yapan aksesuarları tercih edebilirsiniz. Böylelikle hazırladığınız kombini farklılaştırarak marjinalliğin elde edilmesine olanak tanıyabilirsiniz. Sizler de 2015 yaz trendi beyaz etek modelleri aracılığı ile hayal ettiğiniz kombin dünyasına merhaba diyebilirsiniz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here