2015 Kadın Güneş Gözlüğü Modelleri

1
595

2015 Bayan güneş gözlüğü modelleri ile hayal ettiğiniz görünüme merhaba demenin tam zamanı. Yaz aylarında en çok tercih edilen aksesuar arasında yer alan güneş gözlükleri seçiminde, sahip olduğunuz yüz şeklini ön plana almanız gerekmektedir. Böylelikle yüz şeklinize en uygun güneş gözlüğünü seçerek kusursuzluğun elde edilmesine olanak tanıyabilirsiniz.

Beyaz Çerçeveli Gözlükler

2015 Yılında Trend Olan Beyaz Gözlük Modelleri

2015 yılının hitleri arasında yer alan beyaz çerçeveli gözlükler en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Fresh görünüm elde etmek isteyenler adına biçilmiş bir kaftan olan beyaz çerçeveli gözlükler, esmer tenli kadınların vazgeçilmezi olacak.

 

Büyük Çerçeveli Gözlük Modelleri

2015 Yılında Trend Olan Büyük Gözlük Modelleri

Yaz sezonunun en gözde parçaları arasında yer alan büyük çerçeveli gözlükler tarz yaratmak isteyenlerin bir numaralı adresi olacak. Marjinal formun enlerde yaşaması adına biçilmiş bir kaftan olan büyük çerçeveli gözlükler, geniş alına sahip kadınlar adına oldukça idealdir.

Retro Güneş Gözlük Modelleri

2015 Yılında Trend Olan Retro Gözlük Modelleri

Stil sahibi kadınların en çok tercihi modeller arasında yer alan retro güneş gözlükleri ile sizler de hayal ettiğiniz görünüme merhaba diyebilirsiniz. Tarzınızı konuşturacak bu model gözlükleri salaş topuzlar aracılığı ile destekleyerek kullanabilirsiniz. Modernliğin ilk tercihi olacak nitelikte ki Retro güneş gözlükleri özellikle üçgen yüz tipine sahip kadınlar tercih ediyor.

Oval Çerçeveli Gözlük Modelleri

2015 Yılında Trend Olan Oval Gözlük Modelleri

Sokak modasına uyum sağlamak isteyen kadınlar adına ideal olan oval çerçeveli gözlük modelleri, köşeli yüz hatlarına sahip olan kadınların vazgeçilmezi olacak. Yaz sezonunun en trend modelleri arasında yer alan oval çerçeveli gözlük modelleri aracılığı ile kusursuz görünümün elde edilmesine olanak tanıyabilirsiniz.

Kare Çerçeveli Gözlük Modelleri

2015 Yılında Trend Olan Kare Gözlük Modelleri

Sezonun favorileri arasında yer alan kare çerçeveli gözlük modellerine merhaba demenin tam zamanı. Kemik renk tonuna ev sahipliği yapan modelleri tercih ederek modernliğin elde edilmesine olanak tanıyabilirsiniz.

 

1 YORUM

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here